Actualitat
Media objectCasc antic de Torelló. Taller Gabins està al número quinze del carrer Ges d'avall.

El taller és l’espai on es treballa i es crea, ha de ser doncs, un espai còmode, acollidor i adequat. El nostre taller,nascut l’any 1986, ha estat ubicat a diferents pobles del nostre pais: Oristà, La Vola, Saderra i Vidrà; emplaçaments de reconeguda bellesa paisatgística . Des de l’any 1994 estem ubicats al casc antic de Torelló, en una casa barroca del segle XVIII catalogada com a bé cultural.
Taller Gabins el formem dos artistes plàstics i visuals: Gabí Boixader; dibuixant, pintor i escultor i Judith Camps; constructora de figures de la festa i pedagoga.

Media objectMotlles de guix, gegants per restaurar, quadres, escultures....

Taller planta baixa

L’entrada al taller és una sala d’exposició on s’hi poden veure gegants i capgrossos , quadres de pintura, dibuixos i escultures. Al fons s’hi ubica un espai per donar classe a infants, joves i adults.
Mostrar la diversitat del taller en productes d’art i artesania és el nostre l’objectiu.

Media objectGegants, gegantons, capgrossos, figures....

Taller primera planta

Aquí construïm els gegants i capgrossos i restaurem les nafres i desperfectes que són conseqüència de les ballades i transport d’aquests personatges arreu dels Països Catalans. També cosntruïm altres peces relacionades amb tradicions i cultura popular de diferents regions d’Espanya i Europa.

Media objectL'escultor dóna forma a un gegantó.

Taller d'escultura

L’artista modela i crea els personatges i bèsties que formaran part de l'imaginari popular. Junts tradició i innovació, crea noves expressions de cultura popular.

C/ Ges Avall,15 08570 Torelló (Barcelona) Tel. 93 850 52 96 info@gabins.com gabarrots@gmail.com